Werken bij ons

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Over ons
  4. chevron_right
  5. Werken bij ons

Samen bouwen aan een mooie toekomst

pluscloud biedt een unieke werksfeer met uitdagende opdrachtgevers en interessante cases. Door niet alleen naar de technische kan van een oplossing te kijken maar de gebruiker centraal te stellen zijn we in staat om ons te onderscheiden van onze collega’s in de markt. Onze werkzaamheden vinden overal plaats, soms bij een opdrachtgever op locatie maar ook gewoon vanuit huis of vanaf een zonnig terras. In onze Apple-minded omgevingen werk je net als onze opdrachtgevers flexibel online met G Suite, Zendesk, Wildix Cloud en diverse andere omgevingen. Ben je benieuwd of we jouw kwaliteiten nog kunnen toevoegen aan ons team neem een kijkje naar de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie via onze contact pagina.

info_outline

We hebben momenteel geen openstaande vacatures.

Stage lopen bij pluscloud

Erkend leerbedrijfIn samenwerking met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) bieden we stageplaatsen aan diverse soorten opleidingen. Als erkend leerbedrijf ondersteunen wij het onderwijs met stageplaatsen voor applicatieontwikkelaars. Voor een stageplaats bij pluscloud kan je contact opnemen met Dhr. Martijn Snels via het telefoonnummer 040 – 4014 000

Menu
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies en andere technieken en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van onze website en uw beleving op onze website te verbeteren. Met het gebruik van onze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Wilt u meer informatie hierover kijk op in onze Privacy Policy.