Zendesk is software voor betere klantrelaties

Verbeter de relatie met uw klanten met geweldige klantenservice.
Bundel e-mail, telefonie, chat, social media en meer.
pluscloud is Premier Solution Provider van Zendesk en helpt u
bij de implementatie en integratie van Zendesk.
Klantenservice voor mensen

Bouw vertrouwen op bij klanten door snel persoonlijke service te verlenen via de kanalen waaraan de klant de voorkeur geeft.

Uiterst productieve agents

Geef agents alles in handen om succesvol te zijn met effectieve tools om samen te werken, informatie te verzamelen en te automatiseren.

Prettige self-service

Geef klanten 24/7 service en gemakkelijk toegang tot de antwoorden die zij nodig hebben, waar zij zich ook bevinden.

De interface die alles heeft

Wanneer alle relevante gegevens en activiteiten in één enkele interface zijn te raadplegen, kunnen teams gemakkelijk klantgesprekken volgen en verder gaan waar zij waren gebleven. Met Zendesk hebt u alles wat u nodig hebt voor betere klantgesprekken, allemaal bij elkaar op één plaats.
Meerdere kanalen

Zendesk brengt conventionele en opkomende kanalen samen, waardoor u gemakkelijk contact met klanten kunt maken, op hun voorwaarden.

Meerdere talen

Vertaalde support in meer dan 40 talen kan overal dynamisch worden toegepast; automatiseringen, macro’s, triggers en artikelen in de kennisbank.

Meerdere merken

Unieke Help Centers, kanalen en bedrijfsregels voor meerdere merken, regio’s of producten beheerd binnen één enkele helpdesk.

Alle kanalen overzichtelijk bij elkaar

E-Mail
Social
Chat
Telefoon
Apps
En meer...

Als Zendesk Partner maken wij het verschil

pluscloud is Zendesk Premier Solution Provider en helpt organisaties in Nederland en België met de vraagstukken rondom de implementatie en integratie van Zendesk. Onze consultants zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van geweldige klantbelevingen. Zij zitten vol kennis over het verbeteren van de workflows van uw bestaande teams of het opzetten van workflows voor uw nieuwe team.
[us_single_image image=”1843″ size=”medium” align=”right”]
settings
Snelle en slimme configuratie

Onze specialisten kennen de slimste workflows en mogelijkheden voor Zendesk en onze jarenlange ervaring met klantcontact zorgen ervoor dat wij met u de beste Customer Experience voor u kunnen realiseren voor uw klanten.

room_service
Prachtige Help Centers

Om uw klanten snel antwoorden op hun vragen te bieden ontwikkelen wij geweldige Help Centers die niet alleen effectief zijn maar er ook geweldig uit zien. Helemaal op maat en aansluitend aan uw huisstijl of zelfs geïntegreerd in uw apps.

developer_board
Geweldige integraties en Zendesk Apps

Om uw team nog meer inzicht te geven in uw klanten en het werkproces te versnellen bouwen wij geweldige integraties en Zendesk Apps. Naast onze eigen standaard Zendesk Apps bouwen wij deze ook geheel op maat.

star
Wat maakt ons anders

Zendesk heeft pluscloud niet voor niets bekroond tot het hoogste partner niveau. Onze jarenlange ervaring en geweldige kennis zorgt ervoor dat wij u optimaal kunnen begeleiden.

money_off
Duidelijk en inzichtelijk

Wij kennen geen dure maandelijkse abonnementen voor het beheer van uw accounts. Onze werkzaamheden zijn helemaal afgestemd op uw behoeften en zijn transparant zodat u weet waar u aan toe bent.

flight_takeoff
Ready for takeoff?

Wij hebben ontzettend veel zin om u te helpen met het verbeteren van uw klantcontact. De meeste implementaties kunnen direct gestart worden en zijn in een kwestie van weken afgerond. Ook onze helpdesk is supersnel, vaak heeft u binnen 1 uur al een reactie.

Pakketten voor ieder team

Zendesk past in ieder team ongeacht de omvang. We hebben meerdere pakketten en begeleiden u bij de keuze van een passend pakket. De meeste van onze klanten maken gebruik van Zendesk Support Enterprise vanwege de vele mogelijkheden die dit pakket biedt.

Team
€19per agent, per maand
 • Alle basis functies
 • E-mail, Social, Web Widget
 • Help Center
 • Dashboards
Professional
€49per agent, per maand
 • Alles van Team
 • Meertalige inhoud
 • CSAT-enquêtes
 • Aangepaste rapporten en dashboards
Elite
€199per agent, per maand
 • Alles van Enterprise
 • Onbeperkt aantal Light Agents
 • SLA met een uptime van 99,9%
 • Doelstelling voor serviceniveau van 1 uur
 • Geavanceerde versleuteling en beveiliging
 • Locatie van datacenter

Getoonde prijzen zijn exclusief BTW en worden jaarlijks gefactureerd. Diverse opties zoals Light Agents en meerdere ticket forms zijn ook als add-ons beschikbaar. Informeer hiervoor naar de voorwaarden.

Menu
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies en andere technieken en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van onze website en uw beleving op onze website te verbeteren. Met het gebruik van onze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Wilt u meer informatie hierover kijk op in onze Privacy Policy.