Wildix Cloud

Unified Communications direct
vanuit uw internet browser.
Audio, Video, Chat, Desktop Sharing
en diepgaande integraties.

Maximale flexibiliteit en productiviteit

Bellen in de cloud brengt veel vrijheid met zich mee. Gebruiken bepalen zelf waar zij werken en beschikken naast telefonie over diverse andere tools zoals chat, video en desktop sharing in een vriendelijke oplossing. Waar veel bestaande telefonie oplossingen in de cloud organisaties beperken in biedt Wildix Cloud volledige vrijheid waardoor ook ingewikkelde belplannen te implementeren zijn. Of u nu slechts één collega heeft waarmee u wilt samenwerken of duizenden over de hele wereld, Wildix Cloud groeit met u mee.

Browser, Mobiel en Hardware Telefoon

Met Wildix Cloud bepaald u zelf hoe u werkt. Door de geavanceerde WebRTC technologie kunt u bellen vanuit iedere moderne internet browser vanaf alle besturingssystemen, waaronder Windows, macOS en Chrome OS. Ook onderweg blijft u bereikbaar door de unieke mobiele app en callback functionaliteit. Hierdoor kunt u zelfs onderweg bellen naar klanten met uw vaste nummer. Heeft u liever een fysiek toestel op uw bureau? Geen probleem, met de eigen ontwikkelde toestellen van Wildix heeft u plug-and-play telefoontoestellen in een handomdraai in uw bedrijf geïnstalleerd.

Overal. Altijd.

Niet alleen de scherpe nationale en internationale tarieven van pluscloud zijn een reden om te kiezen voor Wildix Cloud. pluscloud maakt alleen gebruik van de meest kwalitatieve internationale routes op het wereldwijde telefoonnet. Hierdoor blijft de gesprekskwaliteit gegarandeerd en kennen wij geen starttarief.

Samenwerken

Om samen te werken met andere maakt u gebruik van vele communicatie kanalen. Met Wildix Cloud heeft u direct de beschikking over audio- en video conferenties met uw collega’s en met uw klanten. Daarnaast kunnen collega’s elkaar direct bereiken via chat. Doordat chat laagdrempelig is zorgt dit voor een betere samenwerking en hebben uw medewerkers sneller antwoorden op hun vragen.

Wilt u ook uw klanten u sneller laten bereiken? Geen probleem. Met Wildix Kite kunnen uw klanten direct met uw chatten en bellen vanaf hun internet browser door een eenvoudige link.

Op maat gemaakt

Een telefooncentrale in de cloud is slimmer dan andere telefooncentrales. Zo kan Wildix Cloud automatisch informatie opzoeken in andere cloud applicaties en op basis van deze informatie beslissingen nemen wat u wilt doen met dit telefoongesprek. Ook is het mogelijk om de naam van de beller op te zoeken in uw CRM systeem en deze te tonen in de display van uw telefoon. pluscloud is gespecialiseerd in het ontwerpen van customer experience (CX) processen en kan uw organisatie helpen het beste te halen uit de mogelijkheden van Wildix Cloud en u uw klanten weer tevreden te woord kunt staan.

UC Essential
€ 8per account, per maand
  • Alle basis functies
  • Bellen via uw browser
  • App voor iOS en Android
  • Tot 10 devices
UC Business
€ 11per account, per maand
  • Alles van UC Essential
  • Video Conferences
  • Kite (UC) contact met uw klanten
  • Desktop Sharing en File Transfers

Wildix Gold Partner

pluscloud is Wildix Gold Partner en is gespecialiseerd in het implementeren van Wildix Cloud. Ons team heeft jaren ervaring met telefonie in de cloud met organisaties van ieder formaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Wildix Cloud?

Maak nu een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking.
Menu
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies en andere technieken en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van onze website en uw beleving op onze website te verbeteren. Met het gebruik van onze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Wilt u meer informatie hierover kijk op in onze Privacy Policy.