logo_gmail_128px_clr

Mobiel beheer

Google Apps bevat mobiele beheeropties voor Android en iOS die gemakkelijk te configureren zijn. Zo houdt u uw medewerkers tevreden en uw gegevens veilig.

Houd uw gegevens veilig

Een zoekgeraakte telefoon, een gestolen tablet: dat soort dingen gebeurt nu eenmaal. Houd uw bedrijfsgegevens veilig met apparaatbeheer waarmee u gemakkelijk apparaten kunt traceren, wachtwoorden verplicht kunt stellen en zo nodig gegevens kunt wissen.

emm-management-screen-800

Eenvoudig te beheren

Het zou niet nodig moeten zijn extra services aan te schaffen en te configureren om uw apparaten te beheren. Google Apps bevat apparaatbeheer, zodat beheerders gemakkelijk beleid kunnen instellen en de naleving ervan kunnen afdwingen. De Beheerdersconsole van Google Apps bevat geavanceerde rapportage en audits, zodat u op belangrijke momenten weet wat er gebeurt..

Android for Work

Met Android for Work kunt u afzonderlijke zakelijke en persoonlijke profielen maken, zodat werkgegevens veilig zijn en persoonlijke gegevens privé blijven. Google Apps biedt de functionaliteit voor mobiel beheer, zodat mensen de apparaten kunnen gebruiken die ze voor hun werk nodig hebben en informatie beveiligd blijft.

Een moeiteloze implementatie

pluscloud kijkt met uw organisatie naar de manier hoe u software gebruikt en hoe Google Apps for Work onderdeel kan zijn van een efficiënter werkproces.

Zonder dataverlies of onbereikbaarheid

Zorgeloos overstappen betekend dat pluscloud de technische overstap voor u realiseert, ervoor zorgt dat u bereikbaar blijft en u uw huidige data kunt blijven gebruiken.

Razendsnelle ondersteuning en training

Bij pluscloud kennen wij onze eigen helpdesk die u kent en verzorgen we kickstart trainingen die uw gebruikers direct op weg helpen.

Menu
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies en andere technieken en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van onze website en uw beleving op onze website te verbeteren. Met het gebruik van onze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Wilt u meer informatie hierover kijk op in onze Privacy Policy.