Hangouts

Persoonlijk contact met collega’s en klanten.

Houd contact met de mensen die uw bedrijf draaiende houden. Gebruik daar HD-video, spraak of tekst voor. U kunt zowel de reiskosten als reistijd reduceren en tegelijkertijd profiteren van alle voordelen van persoonlijk contact.

HD-videovergaderingen met uw hele team

Host Hangouts voor maximaal vijftien mensen binnen of buiten uw organisatie. De focus van het scherm wordt automatisch naar de spreker verplaatst en intelligente demping voorkomt achtergrondgeluiden.

access-phone

Eenvoudig en overal te gebruiken

Uw hele team kan via de desktop, laptop, tablet of telefoon deelnemen aan dezelfde Hangout en op dezelfde gebruiksvriendelijke manier.

Ingebouwde functie voor schermdeling

Bekijk uw nieuwste presentaties of geef een training op afstand door uw scherm eenvoudig te delen en verstuur vervolgens handige links met een ingebouwde chatfunctie.

Een moeiteloze implementatie

pluscloud kijkt met uw organisatie naar de manier hoe u software gebruikt en hoe Google Apps for Work onderdeel kan zijn van een effici├źnter werkproces.

Zonder dataverlies of onbereikbaarheid

Zorgeloos overstappen betekend dat pluscloud de technische overstap voor u realiseert, ervoor zorgt dat u bereikbaar blijft en u uw huidige data kunt blijven gebruiken.

Razendsnelle ondersteuning en training

Bij pluscloud kennen wij onze eigen helpdesk die u kent en verzorgen we kickstart trainingen die uw gebruikers direct op weg helpen.

Menu
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies en andere technieken en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van onze website en uw beleving op onze website te verbeteren. Met het gebruik van onze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Wilt u meer informatie hierover kijk op in onze Privacy Policy.