logo_gmail_128px_clr

Gmail

U ontvangt een aangepast e-maildomein (@uwbedrijf.nl) en meer.

30 GB opslagruimte in uw inbox. Compatibel met Microsoft Outlook en andere e-mailclients. Geen advertenties, dag en nacht ondersteuning en nog veel meer.

Zakelijke e-mail voor uw domein

Win het vertrouwen van klanten met professionele e-mailadressen. Maak zo veel groepsmailinglijsten als voor uw bedrijf nodig is, zoals verkoop@uwbedrijf.nl.

@bedrijfsnaam.nl

offline-phone

E-mail op mobiele apparaten, zelfs zonder een verbinding

Gebruik de krachtige iOS- en Android-apps. U kunt zowel op mobiele apparaten als op desktops berichten lezen en conceptberichten opstellen terwijl u offline bent. Deze worden verzonden zodra u weer online bent.

Gesprekken die verder gaan dan gewone e-mailgesprekken, met chat en video

Gebruik Hangouts om rechtstreeks vanuit uw Postvak IN met een collega te chatten, het nummer van een klant te bellen of een videovergadering te hosten of bij te wonen.

Een moeiteloze implementatie

pluscloud kijkt met uw organisatie naar de manier hoe u software gebruikt en hoe Google Apps for Work onderdeel kan zijn van een efficiënter werkproces.

Zonder dataverlies of onbereikbaarheid

Zorgeloos overstappen betekend dat pluscloud de technische overstap voor u realiseert, ervoor zorgt dat u bereikbaar blijft en u uw huidige data kunt blijven gebruiken.

Razendsnelle ondersteuning en training

Bij pluscloud kennen wij onze eigen helpdesk die u kent en verzorgen we kickstart trainingen die uw gebruikers direct op weg helpen.

Menu
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies en andere technieken en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van onze website en uw beleving op onze website te verbeteren. Met het gebruik van onze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Wilt u meer informatie hierover kijk op in onze Privacy Policy.