logo_gmail_128px_clr

Documenten

Tekstverwerker voor teams. Maak en bewerk tekstdocumenten rechtstreeks in uw browser. Meerdere mensen kunnen tegelijkertijd aan een document werken en alle wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Opmerkingen plaatsen, chatten en in real-time bewerken

Werk samen met teamleden of mensen buiten uw bedrijf aan één document. U kunt de bewerkingen van anderen zien terwijl ze worden getypt, communiceren via de ingebouwde chatfunctie en vragen stellen door opmerkingen toe te voegen.

Geschikt voor alle populaire bestandstypen

Importeer uw documenten, inclusief Microsoft® Word- en pdf-bestanden, zodat ze meteen kunnen worden bewerkt. Exporteer uw werk naar .docx, .pdf, .odt, .rtf, .txt of .html.

Bekijk bestanden zonder extra software te kopen

Houd de wijzigingen in uw documenten bij en maak ongewenste wijzigingen ongedaan. Eerdere versies worden voor onbepaalde tijd bewaard en tellen niet mee voor de opslagruimte.

Een moeiteloze implementatie

pluscloud kijkt met uw organisatie naar de manier hoe u software gebruikt en hoe Google Apps for Work onderdeel kan zijn van een efficiënter werkproces.

Zonder dataverlies of onbereikbaarheid

Zorgeloos overstappen betekend dat pluscloud de technische overstap voor u realiseert, ervoor zorgt dat u bereikbaar blijft en u uw huidige data kunt blijven gebruiken.

Razendsnelle ondersteuning en training

Bij pluscloud kennen wij onze eigen helpdesk die u kent en verzorgen we kickstart trainingen die uw gebruikers direct op weg helpen.

Menu
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies en andere technieken en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van onze website en uw beleving op onze website te verbeteren. Met het gebruik van onze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Wilt u meer informatie hierover kijk op in onze Privacy Policy.