logo_gmail_128px_clr

Beheerderconsole

Google Apps beheren voor uw organisatie. U kunt eenvoudig gebruikers toevoegen, apparaten beheren en de beveiliging en instellingen configureren om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn. Als het goed is, is er geen handleiding nodig voor het beheer.

Beveiliging en beheer

Dankzij het centrale beheer kunt u snel en eenvoudig instellingen configureren en beheertaken uitvoeren. U kunt gebruikers toevoegen en verwijderen, groepen instellen en beveiligingsopties toevoegen, zoals authenticatie in twee stappen en SSO.

Beheer van mobiele apparaten

Houd de gegevens veilig door BYOD-beveiligingsrichtlijnen af te dwingen op de iOS- en Android-apparaten van medewerkers. Gebruik apparaatbeheer om zoekgeraakte telefoons te lokaliseren en apparaten op afstand te vergrendelen of te wissen.

24 uur per dag, zeven dagen in de week ondersteuning en betrouwbare service

U kunt 24 uur per dag, zeven dagen in de week bellen of e-mailen met de ondersteuning van Google. Met ons ondersteuningsteam en eersteklas netwerken van datacentra bent u bij ons aan het juiste adres.

Een moeiteloze implementatie

pluscloud kijkt met uw organisatie naar de manier hoe u software gebruikt en hoe Google Apps for Work onderdeel kan zijn van een effici├źnter werkproces.

Zonder dataverlies of onbereikbaarheid

Zorgeloos overstappen betekend dat pluscloud de technische overstap voor u realiseert, ervoor zorgt dat u bereikbaar blijft en u uw huidige data kunt blijven gebruiken.

Razendsnelle ondersteuning en training

Bij pluscloud kennen wij onze eigen helpdesk die u kent en verzorgen we kickstart trainingen die uw gebruikers direct op weg helpen.

Menu
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies en andere technieken en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van onze website en uw beleving op onze website te verbeteren. Met het gebruik van onze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Wilt u meer informatie hierover kijk op in onze Privacy Policy.