Agenda

Geïntegreerde online agenda’s ontworpen voor teams.

Wees meer met uw werk bezig en minder met de planning ervan. Maak gebruik van deelbare agenda’s die naadloos samengaan met Gmail, Drive, Contacten, Sites en Hangouts, zodat u altijd weet wat u te wachten staat.

Slim vergaderingen plannen

Plan afspraken snel door de beschikbaarheid van uw collega’s te controleren of door hun agenda’s gelaagd weer te geven in één weergave. Deel alle gegevens van een afspraak of laat alleen zien wanneer u beschikbaar bent.

access-phone

Toegankelijk vanaf uw laptop, tablet of telefoon

Bekijk en bewerk uw planning op uw telefoon of tablet. Gebruik onze geoptimaliseerde mobiele apps of synchroniseer met de ingebouwde agenda op uw telefoon.

Een moeiteloze implementatie

pluscloud kijkt met uw organisatie naar de manier hoe u software gebruikt en hoe Google Apps for Work onderdeel kan zijn van een efficiënter werkproces.

Zonder dataverlies of onbereikbaarheid

Zorgeloos overstappen betekend dat pluscloud de technische overstap voor u realiseert, ervoor zorgt dat u bereikbaar blijft en u uw huidige data kunt blijven gebruiken.

Razendsnelle ondersteuning en training

Bij pluscloud kennen wij onze eigen helpdesk die u kent en verzorgen we kickstart trainingen die uw gebruikers direct op weg helpen.

Menu
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies en andere technieken en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van onze website en uw beleving op onze website te verbeteren. Met het gebruik van onze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Wilt u meer informatie hierover kijk op in onze Privacy Policy.