Zendesk Apps

Om uw team nog meer inzicht te geven in uw klanten en het werkproces te versnellen bouwen wij geweldige integraties en Zendesk Apps. Naast de Zendesk Apps die wij ontwikkelen op maat bieden wij ook verschillende Zendesk Apps aan in de Zendesk App Marketplace.

Telefonie

Wildix for Zendesk

Met Wildix for Zendesk krijgt u geweldige call center functionaliteiten in Zendesk.

Maatwerk Zendesk Apps voor iedere organisatie

Iedere organisatie werkt op een andere manier. Iedere organisaties gebruikt hun eigen set aan applicaties. Daardoor is iedere situatie weer anders en zien wij regelmatig dat organisaties behoeften hebben tailormade functionaliteiten of integraties in Zendesk. Als Zendesk Premier Solution Provider hebben wij veel ervaring met het ontwikkelen van maatwerk integraties en Zendesk Apps voor organisaties van ieder formaat. Hierbij kunt u denken aan integraties met logistieke oplossingen, ecommerce systemen, CRM applicaties en meer.

Menu
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies en andere technieken en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van onze website en uw beleving op onze website te verbeteren. Met het gebruik van onze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Wilt u meer informatie hierover kijk op in onze Privacy Policy.