(Nederlands) Update naar Wildix WMS 3.83

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Vandaag heeft Wildix de WMS update 3.83 vrijgegeven. Met deze nieuwe versie brengt Wildix veel nieuwe mogelijkheden naar de telefooncentrales en de telefoons. We hebben een overzicht gemaakt van de belangrijkste functionaliteiten.

Alleen overgaan op actief device

Het is nu mogelijk om slechts één apparaat over te laten gaan. Dit is handig als u bijvoorbeeld gebruik maakt van Collaboration op uw computer, een desktop telefoon heeft op uw bureau én een mobiel apparaat gebruikt. In uw instellingen treft u onder Persoonlijk de optie Ring only active device (dit zal in een toekomstige versie ook worden vertaald als u de Nederlandse taal gebruikt). Zodra u deze optie inschakelt zal slechts het apparaat dat u in Collaboration of Wildix for Zendesk heeft geselecteerd overgaan. Als u deze functie uitschakelt zal de telefooncentrale alle apparaten tegelijk over laten gaan. Eventuele Wildix toestellen en mobiele devices met Wildix zullen wél tonen dat er een gesprek binnenkomt maar zullen geen ringtone laten horen.

Kuando Busylight

Met de Kuando Busylight kunt u eenvoudig uw status delen met uw collega’s om u heen. Dit kleine lampje kan bevestigd worden aan uw bureau of computer zodat u uw status kunt delen. Hierdoor zien collega’s direct wanneer u even niet gestoord wilt worden of bijvoorbeeld in gesprek bent. We zagen namelijk vaak dat collega’s niet in de gaten hebben dat collega’s aan het bellen zijn zodra zij een headset op hebben. Doormiddel van een Busylight kunt u duidelijk communiceren dat u in gesprek bent. De Kuando Busylight is verkrijgbaar in twee varianten en is beschikbaar voor Mac en PC, helaas op dit moment niet voor Chrome OS. Beide varianten (de Omega en Alpha) zijn verkrijgbaar voor €44,95 per stuk. Wilt u in uw organisatie de Kuando Busylight gaan gebruiken dan kunt u contact opnemen met uw Account Manager.

100+ andere features, verbeteringen en fixes

Het team van Wildix heeft niet stilgezeten. Naast deze functies is er onder andere een integratie ontwikkeld met Microsoft Outlook. Daarnaast zijn er in totaal meer dan 100 nieuwe features, verbeteringen en fixes uitgevoerd in versie 3.83. We hebben er hiervan nog een paar op een rij gezet.

  • Integratie met Microsoft Outlook
  • Mogelijkheid om gesprekken te archiveren en verwijderen uit de gespreksgeschiedenis
  • Import optie van contacten in Microsoft Office 365
  • Single Sign On voor Office 365 gebruikers
  • Meer controle voor Admins tijdens conference calls
  • Mogelijkheid om tijd schema’s en schakelaars te bedienen vanuit Collaboration
  • Sneltoetsen voor Collaboration en de Bedieningspost
  • Verbeteringen in de Nederlandse vertaling
  • Diverse verbeteringen in de API’s
  • En diverse andere welke u allemaal kunt nalezen op de website van Wildix
Wanneer zijn deze functies voor u beschikbaar?

De meeste centrales zijn reeds afgelopen nacht geupgrade. U kunt dit eenvoudig nakijken door in Collaboration te klikken op het ‘Meer’ menu (de pijl naast uw instellingen) waarna u de huidige versie van uw telefooncentrale ziet. Als u direct gebruikt wilt maken maar uw centrale nog niet geupgrade is kunt u contact opnemen met onze Helpdesk.

Update Inmiddels is versie 3.83 uitgerold naar alle telefooncentrales die wij in beheer hebben.

Menu
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies en andere technieken en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van onze website en uw beleving op onze website te verbeteren. Met het gebruik van onze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Wilt u meer informatie hierover kijk op in onze Privacy Policy.