(Nederlands) Webwinkel Vakdagen 2017 groot succes

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Vorige week hebben ruim 11.116 bezoekers de Webwinkel Vakdagen 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht bezocht. Dit is een record voor de beurs waar pluscloud ook Wildix for Zendesk lanceerde voor de Nederlandse markt. Ook voor ons waren de Webwinkel Vakdagen geslaagd. We hebben gesproken met honderden bezoekers over de Customer Experience en hoe moderne telefonie een sterk communicatie kanaal kan vormen voor uw organisatie.

Naast de mogelijkheden rondom het bieden van een geweldige Customer Experience die pluscloud samen met Zendesk hebben gepresenteerd waren andere belangrijke thema’s onder andere Data, B2B, Connected Store, Mobile, Cross Border en nog veel meer. Tijdens een van de drukst bezochte presentaties vertelde Pim van der Feltz, Director Google Netherlands hoe belangrijk de aanwezigheid van mobile is in een ecommerce strategie. “Lukt het je niet om mobiel goed te werken, vergeet het dan maar”, aldus Pim van der Feltz van Google.

Vandaag heeft de organisatie van de Webwinkel Vakdagen ook diverse presentaties van de beurs online gezet op Slideshare waaronder de presentatie van Pim van der Feltz.

Heeft u de Webwinkel Vakdagen gemist maar bent u wel benieuwd wat wij hebben gelanceerd? Maak gerust een afspraak!

Previous Post
pluscloud is Official Partner van de Wildix Convention 2017
Next Post
(Nederlands) Update naar Wildix WMS 3.83

Gerelateerde berichten

Menu
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies en andere technieken en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van onze website en uw beleving op onze website te verbeteren. Met het gebruik van onze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Wilt u meer informatie hierover kijk op in onze Privacy Policy.