null
G Suite
G Suite is een krachtig, betaalbaar en onderhoudsvrij pakket van tools voor communicatie en samenwerking.
Meer informatie
Zendesk
Verbeter de relatie met uw klanten met geweldige klantenservice. Bundel e-mail, telefonie, chat, social media en meer.
Meer informatie
null
Zendesk Apps
Standaard en maatwerk Zendesk Apps die uw processen verder ondersteunen en inzicht geven in informatie.
Meer informatie
Wildix Cloud
Dankzij telefonie in de cloud hoeft uw bedrijf geen eigen telefooncentrale te plaatsen en werkt u veel flexibeler.
Meer informatie

Waar ondersteunen wij uw organisatie mee?

whatshot

Advies

U implementeert niet dagelijks cloud oplossingen voor uw klantcontact en dat begrijpen wij. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie en de kansen die uw organisatie heeft zodat u een bewuste keuze maakt. U komt daardoor niet voor onverwachte verrassingen en bent u op de hoogte van toekomstige innovaties.

beenhere

Procesoptimalisatie

Door met de gebruikers processen te bekijken waarin de organisatie werkt passen we slimme klant contact software toe om dit proces te optimaliseren. Dit zorgt voor betere customer experience en in veel gevallen een aanzienlijke besparing op uw huidige kosten.

explore

Implementatie

Een implementatie van een nieuwe klant contact oplossing moet zorgeloos verlopen. Dit vereist kennis van meerdere invalshoeken. Wij benaderen implementaties vanuit diverse oogpunten en ontzorgen u. In dit proces staat steeds het contact met uw klant centraal zodat u optimaal kunt communiceren met uw relaties.

sync

Integratie

Om efficienter te kunnen werken helpen integraties tussen cloud oplossingen ervoor dat informatie op elkaar is afgestemd en gekoppeld. Daardoor hoeft u bijvoorbeeld niet de klantgegevens en bestellingen op te zoeken als een klant met u contact opneemt via uw klantenservice.

live_help

Helpdesk

Onze helpdesk zorgt ervoor dat u altijd een plaats heeft voor uw vragen. Daarnaast hebben we een uitgebreid Help Center met veel informatie over onze oplossingen.

school

Training

Met trainingen aangepast naar uw workflows en geweldige ondersteuning voor uw organisatie werkt uw organisatie zorgeloos. Met uw onze specialisten houden we u ook helemaal op de hoogte van alle nieuwe mogelijkheden.

Menu
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies en andere technieken en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van onze website en uw beleving op onze website te verbeteren. Met het gebruik van onze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Wilt u meer informatie hierover kijk op in onze Privacy Policy.