pluscloud is Official Partner van de Wildix Convention 2017

Morgen vertrekt Martijn Snels naar Bologna in Italië om pluscloud te vertegenwoordigen bij de jaarlijkse partner conventie van Wildix. Martijn is een van de sprekers op de conventie en zal hier Wildix for Zendesk presenteren. Deze oplossing heeft pluscloud afgelopen jaar ontwikkeld als antwoord op de grote vraag naar telefonie oplossingen voor Zendesk gericht op de Europese markt. Eerder al ontwikkelde pluscloud een CTI oplossing, deze ervaringen gaven de ambities en ideeën om een uitgebreider product te ontwikkelen met meer mogelijkheden en een grotere vrijheid voor de klant.

Martijn zal tijdens zijn presentatie op de Wildix Convention meer vertellen over de kansen die organisaties hebben met goede telefonische service en hoe deze oplossing hierbij kan helpen. Later deze maand op 18 en 19 januari zal pluscloud deze oplossing tevens presenteren op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs van Utrecht. Als laatste stop zal pluscloud ook tijdens de Wildix Partnertag 2017 in Frankfurt deze nieuwe oplossing presenteren. Deze dag zal in het teken staan van de nieuwe ontwikkelingen op het Wildix platform voor de Duitse partners. Martijn is ook hier uitgenodigd als een van de gastsprekers om Wildix for Zendesk te presenteren.

Menu
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies en andere technieken en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van onze website en uw beleving op onze website te verbeteren. Met het gebruik van onze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Wilt u meer informatie hierover kijk op in onze Privacy Policy.