Bezoek ons op de Webwinkel Vakdagen op 18-19 januari 2017

Op 18 en 19 januari 2017 vindt het belangrijkste e-commerce event van de Benelux plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Met meer dan 11.000 bezoekers, meer dan 180 sprekers en meer dan 250 deelnemers is dit hét evenement om meer rendement te halen uit uw online activiteiten. Met topsprekers zoals de CEO van onze opdrachtgever Greetz.nl, Niek Veendrick en diverse andere sprekers van o.a. Google beleeft u twee geweldige dagen vol inspiratie.

Dit jaar presenteren wij u dit jaar onze nieuwe oplossing waarmee we telefonie als communicatiekanaal naar Zendesk brengen. Wildix for Zendesk is een nieuwe Zendesk App die beschikbaar zal zijn in de Zendesk App Marketplace en die een integratie biedt tussen de Wildix telefooncentrales en Zendesk. Als Wildix Gold Partner en ACM geregistreerd (943536) telefonie operator kunnen wij u nu een telefonie oplossing bieden die volledig aansluit op de Europese markt. U heeft niet meer te maken met belkosten voor inkomende gesprekken of doorschakelingen naar willekeurige 088 nummers. Met Wildix for Zendesk heeft u alle voordelen van een uitgebreide enterprise grade telefooncentrale met de integratie gemakken die u zou willen voor Zendesk. Wij nodigen u graag uit om op onze stand te komen kijken naar een live demonstratie van onze nieuwe oplossing. U treft ons op stand B10 op de Webwinkel Vakdagen.

Bezoek de Webwinkel Vakdagen op 18 en 19 januari 2017 in de Jaarbeurs Utrecht en vraag vandaag nog gratis toegangskaarten aan. Komt u met de trein? Bestel dan een WWV-retour met 20% korting via de website van de NS.

Volgend bericht
pluscloud is Official Partner van de Wildix Convention 2017

Gerelateerde berichten

Menu
Accepteren
Wij maken gebruik van cookies en andere technieken en verzamelen daarmee informatie over het gebruik van onze website en uw beleving op onze website te verbeteren. Met het gebruik van onze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Wilt u meer informatie hierover kijk op in onze Privacy Policy.